Om oss

Välkomna till Kennel Red Royalty´s

Mitt namn är Jennica och jag föder upp rasen Welsh Corgi Pembroke tillsammans med mina två barn Tuva och Melker.

Tillsammans har vi 4 hundar hemma, Pembrokes allihopa.
Jag har alltid haft ett stort hundintresse så att skaffa hund när jag flyttat hemifrån var ganska självklart. Sagt och gjort – september 2002 köpte jag min första hund, en Nova Scotia Duck Tolling Retriver vid namn Chabo.

Det har blivit en hel del hundträning och en del tävling på landets brukshundsklubbar under åren. Jag tävlade både bruks och lydnad och utbildande Chabo till tjänstehund/bevakning inom hemvärnet.

Sommaren 2004 gjorde jag och min fd man ett besök hos Christina Frisk, Tittie, på kennel Welcop´s och jag blev omedelbart överförtjust i rasen Pembroke!
2007 så registrerades vårt kennelnamn hos SKK och 2008 så föddes vår första kull, det är de som kalls för den Engelska kullen. Idag är det 25 st valparna som med samma kennelnamn och alla har de vår första tik Welcop´s Jasmin i sin samtavla

Det är en lite hund till formatet men mycket stor hund till sättet och tillsammans med en enorm personlighet och en stor portion glädje gör att rasen passar vår familj perfekt.

Idag kan jag inte tänka oss ett liv utan corgi och min förhoppning är att vi ska föda upp friska, sunda och vackra corgis som förgyller våra valpköpares liv genom deras glädje och personlighet.

Ni är varmt välkomna att besöka oss på Kennel Red Royalty´s!